New in - etterveksten er endelig tatt. (livetmedmsa)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

New in - etterveksten er endelig tatt.

God kveld mine fine lesere. 

Hvor mange er det ikke som kan gå og irritere seg over sin egen ettervekst i mange dager eller kanskje uker? Jeg er en av dem og endelig så fikk jeg ta den dumme etterveksten min. Jeg digger og ha lyst hår, er bare noe med det som jeg liker så godt, eneste ulempen som jeg har opplevd er at jeg op enkelte bilder kan rett og slett bli orange i ansiktet når jeg sminker meg og det er pga lyst og alt det der. Slenger med et før og etter bilde, jeg er vertfall sikkelig fornøyd. 


Som dere ser så hadde jeg sikkelig lang ettervekst så var sikkelig deilig og endelig kunne å lov å ta og fikse på det. Jeg har litt gullskjær i det men det er bare og fikse med litt blåshampoo det. 

Har dere vert å fikset håret ditt i det siste? 

-Charlotte 

  • 16.06.2017 kl.22:25
  Så fint det ble!:-)
  16.06.2017 kl.23:43
  Så fint!

  Irritere seg... i ukevis? Noup; det verken gidder eller orker jeg :)

  God natt og sov godt
  17.06.2017 kl.12:45
  Så fint det ble :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Charlotte Seilen-Rolland

  Hei alle fine og gode lesere. Jeg er en jente på 21 år, opprinnelig fra Osterøy men flyttet til Sotra. På denne bloggen så kommer du til og kunne lese om hvordan jeg opplever livet med en kronisk sykdom som heter SMA type 3 (spinal muskelatrofi) men du vil også finne innlegg om hva som har skjedd meg oppover, mine meninger og tanker rundt opplever, livet og hvordan det er og ha denne sykdommen.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta