New in - etterveksten er endelig tatt.

God kveld mine fine lesere. 

Hvor mange er det ikke som kan gå og irritere seg over sin egen ettervekst i mange dager eller kanskje uker? Jeg er en av dem og endelig så fikk jeg ta den dumme etterveksten min. Jeg digger og ha lyst hår, er bare noe med det som jeg liker så godt, eneste ulempen som jeg har opplevd er at jeg op enkelte bilder kan rett og slett bli orange i ansiktet når jeg sminker meg og det er pga lyst og alt det der. Slenger med et før og etter bilde, jeg er vertfall sikkelig fornøyd. 


Som dere ser så hadde jeg sikkelig lang ettervekst så var sikkelig deilig og endelig kunne å lov å ta og fikse på det. Jeg har litt gullskjær i det men det er bare og fikse med litt blåshampoo det. 

Har dere vert å fikset håret ditt i det siste? 

-Charlotte 

 


  3 kommentarer på "New in - etterveksten er endelig tatt."

Postet av: Ane Benedicte
Så fint det ble!:-)
16.06.2017, 22:25
URL: http://www.anebenedicte.blogg.no
Postet av: Torunn
Så fint!

Irritere seg... i ukevis? Noup; det verken gidder eller orker jeg :)

God natt og sov godt
16.06.2017, 23:43
URL: http://www.hotakka.com
Postet av: Iselin Renée
Så fint det ble :)
17.06.2017, 12:45
URL: http://www.iselinrenee.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei mine kjære lesere. Jeg heter Charlotte Seilen Rolland, kommer fra den lille øyen utenfor Bergen som heter Osterøy, er 21 år og lever med den kroniske sykdommen SMA. På denne bloggen så kan du lese om hvordan jeg takler en hverdag med denne sykdommen og hvordan ting ellers er for meg. Håper du liker det du leser.Vist du lurer på noe eller vil si noe som ikke alle andre skal lese er det bare å sende en mail. Epost-adressen finner du under her. Håper du får en fortsatt fin dag!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • charlotterolland96@yahoo.no

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits